X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Cu ce partid vrea să formeze un bloc "Partidul Nostru" în cazul anticipatelor

13 apr. 2019,, 16:10   Politică
4075 5

În cazul alegerilor parlamentare anticipate, „Partidul Nostru” condus de Renato Usatîi ar putea crea un bloc electoral cu Partidul Comuniștilor.

O declarație în acest sens a fost făcută de vicepreședintele PN, Dmitri Ciubașenco, în cadrul emisiunii „Glavnoe” la postul de televiziune TVC 21.

Potrivit lui Ciubașenco, unul dintre motivele pierderii PN în scrutinul parlamentar este absența lui Usatîi în Republica Moldova – acesta fiind anunțat în căutare de autoritățile din Chișinău.

„Consider că ar fi un bloc electoral interesant. La sigur ar lua 8%, dar Vladimir Nicolaevici Voronin are așa o poziție că nu trebuie cu nimeni de unit forțele”, a declarat Ciubașenco, referindu-se la alegerile din 24 februarie.

El a menționat că în cazul alegerilor anticipate, ar trebui de căutat „diferite modalități”.


Întrebat de moderatorul emisiunii dacă „Partidul Nostru” ar fi gata să inițieze astfel de negocieri în contextul alegerilor anticipate, Ciubașenco a răspuns: „De ce nu, dar vor decide organele de conducere a partidului”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?