X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Criza politică din R. Moldova, subiect de discuție la întîlnirea lui Dodon cu foștii președinți

3 iun. 2019,, 20:46   Politică
3135 1

Șeful statului Igor Dodon a avut astăzi o nouă întrevedere cu foștii președinți ai Republicii Moldova Mircea Snegur și Petru Lucincschi.

Acesta spune că i-a chemat la Președinție să discute despre „situația politică din țara noastră și posibilitățile de depășire a crizei politice”, transmiteTV8.md.

De la întrevedere a lipsit însă au lipsit alți doi ex-președinți ai țării, Vladimir Voronin și Nicolae Timofti. Nu știm dacă aceștia au fost invitați și nu au venit, ori șeful statului nu le-a trimis invitații.

„Întrunirea noastră a avut loc în contextul în care, în curînd, expiră termenul oferit de Constituție partidelor care au acces în Parlament să creeze o majoritate parlamentară, or, în caz contrar, voi fi nevoit să dizolv Parlamentul. În final, am mulțumit celor doi președinți pentru deschiderea manifestată în examinarea problemelor dificile cu care se confruntă Republica Moldova”, a comentat Igor Dodon întrevederea.

Recent, șeful statului a mai organizat o întîlnire cu predecesorii săi, cu scopul de a le face o excursie prin clădirea renovată a Președinției. Atunci la instituția prezidențială tot au venit doar Snegur și Lucinschi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?