Crede Dodon sau nu în reformarea PDM (VIDEO)

Crede Dodon sau nu în reformarea PDM (VIDEO)

Președintele nu crede în reformarea PDM, deoarece la conducerea partidului vor rămîne aceiași oameni care au fost implicați în tot ceea ce s-a întîmplat pînă acum.


Potrivit lui Igor Dodon, declarațiile democraților privind inovațiile în reformare nu este nimic altceva decît praf în ochii societății și ai noului guvern. Despre acest lucru a menționat șeful statului în cadrul unui interviu acordat portalului Cotidianul.


”Nu cred în reformarea PDM. Cred că aceasta este o încercare de a arunca praf în ochii societății și în primul rînd ai noștri, în spiritul faptului că ei sînt deja complet diferiți. A trecut o lună și ei sînt deja albi și pufoși - este pur și simplu imposibil. De aceea, noi trebuie să facem totul pentru a scoatem la suprafață toate încălcările regimului anterior. Și acest lucru nu trebuie doar spus publicului - ar trebui să fie cazuri concrete, anchete, cauze penale și tragere la răspundere. Sîntem obligați să facem acest lucru, iar nu din răzbunare: dacă nu vom facem acest lucru, oamenii nu ne vor înțelege”, a spus el.


                                          


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load