TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Consilieri din Chișinău și București, depunere de flori la bustul lui Eminescu

Consilieri din Chișinău și București, depunere de flori la bustul lui Eminescu

Delegaţia oficială a Consiliului General al municipiului Bucureşti, în frunte cu viceprimarul, Aurelian Bădulescu, au ajuns ieri la Chișinău, transmite Noi.md.

Vizita la Chişinău a reprezentanţilor din capitala României are loc în contextul unei şedinţe comune a Consiliilor celor două municipalități, unde va fi examinat Acordul de colaborare adițional la Protocolul de Înfrățire, încheiat între Primăria municipiului Chișinău și Primăria municipiului București la 4 noiembrie 1999.


„În premieră, consilierii de pe ambele maluri ale Prutului şi-au dat întîlnire la Chişinău. Ne dorim ca această colaborare să continue prin realizarea multiplelor proiecte bilaterale cu Bucureştiul. Avem ce învăţa şi prelua de la colegii noștri romîni", a menţionat primarul municipiului Chişinău, Ion Ceban.

În dimineața zilei de 15 ianuarie, de Ziua Națională a Culturii, Administrația Primăriei Chişinău, alături de delegaţia din București, au depus flori la bustul marelui poet Mihai Eminescu, pe Aleea Clasicilor din Grădina publică „Ştefan cel Mare şi Sfînt".

De asemenea, oficialii de la Chişinău şi Bucureşti vor participa la un spectacolul dedicat celei de-a 170-a aniversare de la naşterea marelui poet, Mihai Eminescu. Evenimentul va avea loc la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu" din Capitală.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load