Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Codreanu a luat o decize și știe exact dacă va candida sau nu la alegerile locale

15 iul. 2019,, 14:35   Politică
2710 0

Ex-primarul interimar al mun. Chișinău, Ruslan Codreanu, declară că a luat deja o decizie dacă va candida la fotoliul de primar, însă deocamdată nu-și vociferează decizia. Despre aceasta, el a declarat în cadrul unui interviu pentru europalibera.org.

Ruslan Codreanu a menționat că este sigur de decizia sa.

„Am zis că am luat decizia, am zis că sînt sigur de decizia mea, dar eu foarte mult am nevoie de o perioadă de vacanță. Abia aștept să-mi iau fata și pentru două săptămîni să mergem la mare, dar cu decizia am să revin mai tîrziu și am s-o comunic”, a precizat el.

Totodată, fiind întrebat dacădupă această experiență, fără să-și spună care-i decizia, mai are chef de activități de genul acesta, Ruslan Codreanu a spus că, aceasta n-a fost o primă activitate în care s-a aventurat.

„Cum să vă zic? Asta n-a fost o primă activitate în care m-am aventurat. Eu îs crescut ca funcționar public, să zic așa, începând din 2003 ca voluntar la Ministerul Economiei și după asta m-am angajat. Nu a fost ceva ca să vin din afară și să încerc să administrez lucrurile, a fost o experiență extraordinară. Eu cred că astfel de lucruri nu le înveți niciunde și eu sînt mulțumit pentru ceea ce am avut și datorită și colegilor mei am reușit să arătăm că se poate, dacă se vrea”, a conchis Codreanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?