X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Cît a cerut compania Kroll de la Platon pentru vînzarea raportului

1 aug. 2019,, 07:41   Politică
3245 3

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, spune că a încercat să cumpere raportul Kroll 2. Reprezentanți din Procuratura Anticorpuție au cerut pentru copia acestuia 20 de mii de dolari, a spus Platon în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Am încercat să cumpăr raportul Kroll. Am plătit doar avansul. În total mi s-a cerut circa 20 mii de dolari pentru copia raportului. Bani ceruți de un angajat al Procuraturii Anticorupție”, a spus Veaceslav Platon.

Întrebat de unde are liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, acest raport, Platon a menționat că acest lucru nu este clar.

Precizăm că Veaceslav Platon urmează să fie audiat de către Comisia de anchetă privind furtulmiliardului. Anunțul a fost făcut de către președintele Comisiei, Alexandru Slusari.

Asta după ce, tot în cadrul interviului, Platon a declarat că autorii fraudei bancare sunt deputatul Ilan Șor și Serghei Iaralov, omul de încredere al fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. De asemenea, în schemă ar fi fost implicat Sergiu Albot din cadrul Partidului Șor, cât și ex-președintele Parlamentului, Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?