X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ciobanu: PDM a primit jumătate din numărul de locuri în Parlament datorită CEC

9 iul. 2019,, 12:40   Politică
3988 1

Analistul politic Victor Ciobanu este convins de faptul că PDM a primit jumătate din fotoliile de deputați în parlament datorită falsificărilor.

Astfel, CEC-ul cu o conducere de "buzunar" a abuzat de încrederea poporului și a falsificat rezultatele alegerilor din februarie în favoarea regimului de guvernămînt. Portalul informațional "Watchdog" a prezentat rezultatele unei anchete fără precedent a acestei crime împotriva cetățenilor moldoveni, în cursul căreia a fost dezvăluită falsificarea a 140.000-150.000 de voturi. Folosind cele mai simple calcule matematice, analistul politic Victor Ciobanu a ajuns la concluzia că, în realitate, din 31 de mandate parlamentare, cel puțin 15 au fost obținute ca urmare a falsificării, deși ar putea fi și 18.

Astfel, PDM a reușit, în mod fraudulos și cu sprijinul conducerii CEC, să dubleze numărul de locuri în parlament. Autorii investigației sînt convinși că Vlad Plahotniuc și partidul său au planificat de la bun început schimbarea rezultatelor alegerilor în favoarea lor, din momentul trecerii la "sistemul mixt" de vot.

Toate aceste acțiuni de fraudă au fost efectuate de experții în "fraudă electorală", care aveau experiență în modul de a influența și de a schimba rezultatele în direcția corectă. Au fost luate măsuri deosebit de serioase pe teren. CEC și conducerea acesteia, care ar fi trebuit să protejeze interesele poporului, a mers mînă în mînă cu specialiștii angajați - se întorcea la momentul potrivit, nu observa cele mai flagrante încălcări, iar acolo unde trebuia - consulta și ajuta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?