Cine vă poate cumpăra? Care e răspunsul Maiei Sandu

Cine vă poate cumpăra? Care e răspunsul Maiei Sandu

„Nimeni nu poate să mă cumpere pe mine... Eu nu cred că am avut foarte mulți oameni politici integri cu adevărat pînă acum, așa că nu cred că ar trebui să comparăm cu ce am avut pînă acum”.


Cel puțin astfel a răspuns prim-ministra Maia Sandu atunci cînd a fost întrebată de cine ar putea fi „cumpărată”.


Totodată, lidera PAS a spus că se mîndrește cu faptul că are un partid care se finanțează în mod transparent, legal, absolut corect.


„Putem să răspundem pentru absolut toți banii pe care noi i-am cheltuit la partid. Eu pot să răspund pentru toți banii pe care i-am cîștigat și i-am cheltuit vreodată, nu am nimic de ascuns și nici acest guvern nu are nimic de ascuns.


Acum dacă noi vom reuși să facem tot ce așteaptă oamenii de la noi – e altă întrebare. Noi ne dorim să face tot ce le trebuie oamenilor, dar sînt foarte multe constrîngeri, avem niște instituții de stat care funcționează cum funcționează și nu vor deveni perfecte peste noapte. sînt tare mult probleme moștenite, avem o economie care este slabă pentru că oamenii de afaceri au fost hărțuiți, fugăriți, stau pe la închisoare, pentru că forța de muncă a plecat peste hotare, pentru că clasa de mijloc nu este în R. Moldova ci în diasporă… sînt tare multe probleme, nu aș vrea să vorbesc despre toate”, a declarat Maia Sandu într-un interviu pentru ZdG.md.


În acest sens, prim-ministra a menționat că are toată certitudinea că în echipa sa de la guvern sînt oameni integri și nu vor face lucruri care s-au făcut în trecut.


„Ne vom strădui cît mai repede să creștem standardele de viață ale cetățenilor și sper să ne reușească”, a conchis Maia Sandu.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load