COVID-19 în MOLDOVA

Cine în realitate se implică din exterior în alegerile din Moldova

Cine în realitate se implică din exterior în alegerile din Moldova

Deputatul în Parlament din partea PSRM, politologul Bogdan Țîrdea a comentat pe pagina sa de pe o rețea de socializare subiectul imixtiunii străine în alegerile prezidențiale din Moldova.

„Președintele Partidului Popular European Donald Tusk a solicitat PLDM, PPDA și PAS să se consolideze de urgență în jurul unui singur candidat, făcînd o aluzie la Sandu.

Ambasadorul UE Peter Michalko a cerut asigurarea condițiilor necesare pentru votul diasporei, făcînd o aluzie la secții de votare noi în UE.


Ambasadorul SUA Derek Hogan a declarat că Moldova are nevoie de oameni integri la guvernare. O aluzie subtilă la faptul că cei de acum nu sînt integri. Iar Maia e integră. Nici Șor nu ne va permite să mințim.

Maia Sandu și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu faptul că moldovenii din Transnistria participă la alegeri. Ați înțeles: trebuie să participe doar moldovenii din UE. Ea a mai spus că SUA doar ei îl vor transmite pe Plahotniuc!

Împreună, toți acești cetățeni și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibila intervenție din exterior în alegerile moldovenești. Mă întreb despre cine vorbesc ei?”, a remarcat ironic Bogdan Țîrdea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load