TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine i-a oferit lui Leancă mită de un milion de euro?

Cine i-a oferit lui Leancă mită de un milion de euro?

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a spus că i s-a oferit mită de un milion de euro în timpul aflării sale în funcția de premier, dar a refuzat-o.

Și dacă Leancă nu a informat atunci organele de drept despre acest lucru, atunci poate ca ele îl contactează acum în legătură cu acest fapt.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru studii diplomatice, politice și de securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor externe, Valeriu Ostalep, comentînd interviul recent al lui Iurie Leancă pe canalul de televiziune Jurnal TV, transmite Noi.md.

"În cadrul aceleiași emisiuni (apropo, jurnalistul Călugăreanu a fost grozav!), Leancă a spus că lui, în calitate de prim ministru, i s-a oferit mită de un milion de euro. Cineva concret. El îl/îi cunoaște. Întrebare: S-a adresat el atunci organelor de drept? Întrebare: Dar acum s-a adresat? Întrebare: Dar organele de drept nu vor să-l contacteze pe această temă? Cine a mituit un ”simplu premier” și el "pur și simplu a refuzat"? După lege noi nu putem ”pur și simplu renunța”. Hai, hai", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa socială.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load