Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cine este persoana din anturajul lui Plahotniuc care a primit altă identitate (VIDEO)

6 feb. 2020,, 16:31   Politică
3989 0

Președintele Igor Dodon a confirmat că persoana care a primit o altă identitate, împreună cu fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, este milionarul Vaja Jhashi.

Anunțul a fost făcut de șeful statului în cadrul unei noi emisiuni „Președintele Răspunde”.

„În noiembrie anul trecut, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, v-am informat că am primit informații că sînt două persoane, care în opinia SIS-ului și altor structuri au obținut a doua identitate ilegal. Am spus că una este Plahotniuc, dar a doua nu am numit-o, pentru că Serviciul a spus că este informație secretă. Astăzi pot să vă spun că a doua persoană nu este Iaralov, dar este Vaja Jhashi”, a declarat Dodon, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.

Mai devreme, holdingul „Trans-Oil Group” a emis un comunicat de presă în care a negat faptul că Vaja Jhasi ar deține identitate dublă. „Declarăm cu toată responsabilitatea că această informație este mincinoasă”, afirmau reprezentanții companiei.

Vaja Jhashi a fost membru al Consiliului de Administrare al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri a lui Vlad Plahotniuc. De asemenea, omul de afaceri a fost prim-vicepreședinte al Consiliului de Administrație al „Victoriabank” cînd președinte al Consiliului era Vlad Plahotniuc, dar și acționar la „OTIV Prime Holding”, companie care îi aparține tot lui Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?