TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cine e al 7-lea candidat înregistrat în cursa alegerilor parlamentare din Hîncești

Cine e al 7-lea candidat înregistrat în cursa alegerilor parlamentare din Hîncești

Anatolie Postolachi, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hîncești, a fost astăzi înregistrat oficial în cursa electorală.

Acesta este cel de-al șaptelea pretendent la fotoliul de deputat în cadrul scrutinului din 15 martie.

Anatolie Postolachi s-a născut în satul Buțeni, raionul Hîncești, are 47 de ani și este jurist de profesie. A activat ca primar al satului său de baștină în perioada anilor 1999 – 2007. Ulterior, timp de doi ani, a fost vicepreședinte al raionului Hîncești, iar din 2009 pînă în 2013 a exercitat funcția de șef al Organizației Teritoriale Hîncești și reprezentant al Guvernului în teritoriu (2009-2013), transmite Noi.md. cu referire la Zugo.


Amintim că la alegerile din Hîncești au fost înregistrați deja șase candidați. Este vorba de Ion Mereuță (PDM), Ștefan Gațcan (PSRM), Olesea Stamate (PAS), Vitalie Balinschi (Partidul „ȘOR”), Dorin Chirtoacă (Blocul Electoral UNIREA) și Grigore Cobzac (candidat independent, susținut de PUN și PPDA).

CEC a anunțat ieri că va deschide 44 de secții de votare în circumscripția nr. 38 pentru scrutinul din 15 martie. Campania electorală urmează să înceapă pe 14 februarie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load