COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine din politicieni s-a prezentat primul la vot?

Cine din politicieni s-a prezentat primul la vot?

Candidatul PL la funcția de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost primul politician venit la secția de votare, în această dimineață.

Liberalul spune că și-a înaintat candidatura din trei motive, iar șansele sale sînt în mîinile locuitorilor Chișinăului, transmite unimedia.info.

Primul motiv al liberalului de a candida la funcția de primar de Chișinău este de a-i îndemna pe toți locuitorii capitalei, dar și pe cei din suburbii, să participe la vot. „Ca astfel să ne spună pe ce drum mergem mai departe, cu ce om în fruntea Primăriei, cu ce oameni în Consiliu”, a precizat Dorin Chirtoacă.


Cel de-al doilea motiv este să își continue proiectele europene pe care le-a anunțat: „Asta e motivația, să ieșim din ceață”, a precizat Chirtoacă. Iar cel de-al treilea motiv ar fi „să văd că speranța de mîine în Moldova este redată tuturor cetățenilor”, a menționat acesta.

Chirtoacă spune că NU și-ar fi inaintat candidatura pentru al patrulea mandat de primar dacă nu ar fi fost „împiedicat să muncească și scos de la serviciu în 2017”.

Cît despre candidații care nu au participat la dezbateri, liberalul este de părerea „că nu merită Chișinăul oameni care în general îl scuipă în timpul campaniei și apelează la șmecherii”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load