X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cînd s-a înrăutățit relația lui Platon cu Plahotniuc și ce au discutat la ultima întîlnire

30 iul. 2019,, 06:55   Politică
4049 1

Veceslav Platon povestește despre relația lui cu Plahotniuc și relatează despre ce au discutat la ultima întîlnire din Geneva.

„Pentru Plahotniuc eu ma fost cel mai periculos, de aceea și mi-a făcut aceste probleme. În 2015, după ce l-a închis pe Filat, ne-am întîlnit la Geneva pentru a discuta despre viitoarele treburi. Aveam parteneri în Moldova și eram interesat ca ei să nu aibă probleme. În opinia mea, perioada cînd noi am încetat să discutăm era atunci cînd Timofti nu l-a acceptat pentru funcția de prim-ministru. Plahotniuc credea că eu stau în spatele acestei decizii. Însă eu nu am avut nimic cu această decizie”, povestește omul de afaceri.

„După ce a devenit singurul „stăpîn” al Moldovei, Plahotniuc a dorit totul să obțină și controleze inclusiv și fluxurile financiare din cele două bănci care nu îi aparțineau.

„El preferă întotdeauna să ducă negocieri cu Iaralov. Acesta joacă rolul polițistului bun. El te ascultă, după care îți spune ce crede despre o anumită situație. Apoi tot asta îi transmite lui Plahotniuc. El niciodată nu arată că are intenții de a face cuiva rău. El minte foarte bine. Pentru el dorința de a fura și minți este în sînge. La ultima întîlnire el mă asigura că va fi totul bine în Moldova. Cu ajutorul meu va îmbunătăți economia țării și tot așa mai departe”, a conchis Platon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?