X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cinci ambasadori noi au fost acreditaţi la Chişinău (FOTO, VIDEO)

12 iun. 2019,, 12:20   Politică
11755 0

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori agreați.

Este vorba despre E.S. Evgueni Stoytchev, Ambasadorul Republicii Bulgaria cu reședința la Chișinău; E.S. Naukpo Clément Kiki, Ambasadorul Republicii Benin, cu reședința la Moscova; E.S. Gustavo Adolfo Lopez Calderón, Ambasadorul Republicii Guatemala, cu reședința la Moscova; E.S. Manouchehr Moradi, Ambasadorului Republicii Islamice Iran în Republica Moldova, cu reședința la Kiev; E.S. Goran Poleksić, Ambasadorul Muntenegrului, cu reședința la București.

,,Am transmis sincere felicitări tuturor diplomaților cu prilejul acreditării în calitate de ambasadori în Republica Moldova și oportunitatea de a contribui la intensificarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre în diferite domenii de interes comun”, a declarat Dodon.

Șeful statuluii mai spune că și-a exprimat interesul Republicii Moldova pentru dezvoltarea unei colaborări pragmatice și reciproc avantajoase cu statele care le reprezintă, în special, în domeniul comercial-economic.

,,Am reiterat faptul că Administrația Prezidențială promovează o politică externă echilibrată între Vest și Est, în baza intereselor naționale”, a adăugat Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?