COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu, mesaj pentru cei care l-au criticat, după întrevederea cu Dodon

Chicu, mesaj pentru cei care l-au criticat, după întrevederea cu Dodon

Premierul moldovean Ion Chicu a venit cu o rugăminte către unii membri ai opoziției care critică noul Guvern ”în cea mai nepotrivită manieră”.

Chicu îi roagă să nu denigreze țara, ci să se implice la dezvoltarea țăriii.

”Eu înțeleg lupta politică, înțeleg atacurile asupra Guvernului, planurile lor grandioase pentru anul următor, dar rugămintea este ca să nu denigrați țara, nu atacați cetățenii Republicii Moldova și dacă aveți cu ce, atunci contribuiți la dezvoltarea țării”, a declarat Chicu în cadrul unei conferințe de presă susținută după ședința de lucru a Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi.


Potrivit premierului, atacurile vin din partea unor aspiranți la funcția de președinte al țării, cu toate acestea, Guvernul se va axa pe problemele cu care se confruntă cetățenii țării.

Totodată, Chicu a criticat activitatea Guvernului Sandu, declarând că pe parcursul a ultimelor cinci luni aceștia au distrus sistemul administrației publice centrale.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load