X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Chicu l-a făcut „knockout” pe Candu la ședința Parlamentului (VIDEO)

17 mar. 2020,, 16:15   Politică
7631 4

Replică neașteptată pentru președintele grupului parlamentar “Pro Moldova”, Andrian Candu. Premierul Ion Chicu i-a sugerat fostului democrat că nu va profita de criza provocată de COVID-19 și nu va folosi banii poporului, pentru a acoperi o crimă, așa cum s-a întîmplat în 2014.

Schimbul de replici a avut loc în plenul parlamentului, unde premierul a venit să le ceară deputaților instituirea stării de urgență, din cauza epidemiei, transmite Noi.md cu referire la democracy.md.

ANDRIAN CANDU: De ce nu ați venit cu măsuri deja azi, pentru agricultori, pentru micul business, pentru toți cei, care o să aibă de suferit?

ION CHICU: Eu v-am informat despre măsurile pe care planificăm să le întreprindem. La moment, pierderi economice nu s-au înregistrat. De aceea, noi vom acționa în funcție de situație. Vă asigur, dle Candu, că de data aceasta, Guvernul nu va lua un miliard de la BNM, să acopere o crimă făcută în toamna 2014. Dacă așteptați măsuri de acest gen, sau provocarea unor asemenea crize, vă rog să nu vă așteptați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?