COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu, despre imaginile cu Dodon și presupusul pachet cu bani pentru PSRM

Chicu, despre imaginile cu Dodon și presupusul pachet cu bani pentru PSRM

Premierul Ion Chicu nu s-a arătat surprins de imaginile care au fost publicate ieri în care apare fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc în timp ce îi aduce un pachet lui Igor Dodon în care se presupune că ar fi fost bani pentru activitatea Partidului Socialiștilor.

Prim-ministrul crede că astfel de imagini compromițătoare vor mai apărea în campania electorală pentru prezidențiale și refuză să comenteze, lăsînd pe seama organelor de drept să verifice veridicitatea imaginilor și să aplice sancțiunile care se impun, scrie tv8.md.

„Filme de acest gen abia încep. sîntem contra cronometru pînă la alegerile prezidențiale. Este bine că noi avem o Procuratură independentă, avem o Curte Constituțională independentă de politic, de aceea organele statului trebuie să-și îndeplinească munca. Eu nu sînt persoana care se ocupă cu investigări, cu datul cu opinia, nu este treaba mea”, a răspuns Chicu, fiind întrebat astăzi de jurnaliști ce părere are despre imaginile compromițătoare care vizează președintele.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load