X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Chicu despre declarația Pro Moldova privind creditul Federației Ruse (VIDEO)

7 iun. 2020,, 11:29   Politică
4586 21

În acest grup s-au adunat deputați iresponsabili și fără scrupule. Au blocat creditul rusesc de care avem nevoie. Și acum spun că avem nevoie de bani. Astfel, ei își amintesc de ei înșiși ca alegătorii să nu le uite.

Despre aceasta în cadrul emisiunii "Întrebarea principală" cu Iulia Fiodorova a relatat prim-ministrul RM, Ion Chicu, informează eNews.

"Acești tovarăși acum o lună numărau minutele rămase pînă la 15 mai pentru a ieși cu moțiunea de neîncredere și a ne arunca guvernul. Opoziția nu răspunde pentru nimic, pentru a nu uita de existența lor ei trebuie în fiecare zi să vină cu ceva, să declare, să critice, să laude pe cei dragi. Electoratul trebuie să-i țină minte. De aceea vin cu astfel de declarații. Nu există nici un principiu".

Ion Chicu a amintit că, acum trei săptămîni, CC a stopat acest credit, pe care ni s-a oferit fără condiții politice, ca și în alte cazuri. Acum opoziția declară că avem nevoie de el.

"Nu avem ce comenta? Probabil și-au atins scopul. Dacă nu ar fi ieșit cu această declarație, poate că am fi uitat de ei", este convins prim-ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?