COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu, despre actualii proprietari ai aeroportului: „Niște coțcari”

Chicu, despre actualii proprietari ai aeroportului: „Niște coțcari”

Concesionarii Aeroportului Internațional Chișinău sînt niște „coțcari”, care cred că pot speria Guvernul cu 885 de milioane de euro.

Așa a comentat premierul Ion Chicu anunțul Avia Invest, care a spus că a depus o plîngere împotriva Republicii Moldova la Curtea de Arbitraj Internațional de la Stockholm, solicitînd despăgubiri de 885 de milioane de euro, scrie agora.md.

„Ei cred că Guvernul acesta e cel din 2013, poți să-l duci după deget, să-l sperii cu 885 de milioane de euro. Aceștia sînt coțcari. Spre rușinea noastră, am scăpat aeroportul la niște coțcari, ei au datorii de 3 milioane de euro și nu le achită de anul trecut. Am scăpat aeroportul pe mîinile la niște nimeni. Ei au talent să facă PR, dar trebuie să achite facturile. În iunie 2019, aveau datorii de 118 milioane de lei. Guvernul trecut, nu știu cum, a reeșalonat aceste datorii. Eu au datorii la stat, nu mai vorbim despre faptul că nu-și îndeplinesc alte angajamente”, a declarat Ion Chicu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova.


Cît despre acuzațiile companiei Avia Invest, care a spus că Primăria pune bețe în roate în construcția noului terminal, premierului a menționat: „Mă iertați, nici veceu extra-locuință nu poți face cu acel proiect. Ei au venit cu o foiță și au spus că vor terminal super-internațional”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load