Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Chicu a spus ce a discutat cu deputații PDM și Igor Dodon

15 mai. 2020,, 08:00   Politică
3816 1

Premierul Ion Chicu recunoaște că a avut ieri o întîlnire cu deputații din fracțiunea Partidului Democrat și cu președintele țării, Igor Dodon. Șeful Cabinetului de miniștri spune că i-a informat pe parlamentari despre situația actuală din economie și privind pandemia de COVID.

„Astăzi, într-adevăr, am avut o ședință cu membrii fracțiunii Partidului Democrat care sînt componentă a majorității parlamentare. I-am informat despre situația bugetară din Republica Moldova pentru că asta, bineînțeles, interesează cel mai mult, despre efectele crizei, ce va fi cu pandemia, ce va fi cu starea de urgență. Prim-ministrul a răspuns în fața deputaților”, a menționat Chicu la emisiunea „Moldova în direct” de la Moldova 1.

Șeful executivului spune că este gata să răspundă în fața oricărei fracțiuni din legislativ. „Am atestat că toți participanții la discuția de astăzi sînt conștienți de faptul că o destabilizare politică va fi un lucru care va afecta, în primul rînd, cetățenii Republicii Moldova”, susține premierul și menționează că contează pe susținerea deputaților.

La această ședință a participat și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?