COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Chicu a spus ce a discutat cu deputații PDM și Igor Dodon

Chicu a spus ce a discutat cu deputații PDM și Igor Dodon

Premierul Ion Chicu recunoaște că a avut ieri o întîlnire cu deputații din fracțiunea Partidului Democrat și cu președintele țării, Igor Dodon. Șeful Cabinetului de miniștri spune că i-a informat pe parlamentari despre situația actuală din economie și privind pandemia de COVID.

„Astăzi, într-adevăr, am avut o ședință cu membrii fracțiunii Partidului Democrat care sînt componentă a majorității parlamentare. I-am informat despre situația bugetară din Republica Moldova pentru că asta, bineînțeles, interesează cel mai mult, despre efectele crizei, ce va fi cu pandemia, ce va fi cu starea de urgență. Prim-ministrul a răspuns în fața deputaților”, a menționat Chicu la emisiunea „Moldova în direct” de la Moldova 1.

Șeful executivului spune că este gata să răspundă în fața oricărei fracțiuni din legislativ. „Am atestat că toți participanții la discuția de astăzi sînt conștienți de faptul că o destabilizare politică va fi un lucru care va afecta, în primul rînd, cetățenii Republicii Moldova”, susține premierul și menționează că contează pe susținerea deputaților.


La această ședință a participat și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load