Cetățenii au dat de înțeles: Cavcaliuc nu este binevenit pe scena politică din Moldova

Cetățenii au dat de înțeles: Cavcaliuc nu este binevenit pe scena politică din Moldova

Cetățenii moldoveni i-au dat clar de înțeles fostului șef adjunct al Inspectoratului General de Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, că nu este deloc binevenit pe scena politică din Moldova.


Acesta din urmă a făcut apel către internauți să-l ajute să găsească cel mai potrivit nume pentru noul partid politic din Moldova, pe care dorește să-l creeze, să scrie care cuvinte cheie ar putea fi incluse în acest nume care ar insufla încredere pentru fiecare cetățean al țării noastre.


Cu toate acestea, cea mai populară propunere, avînd în vedere numărul de like-uri, a fost următoarea: "Partidul" A.C.A.B. " - Partidul "Acțiune, Cinste, Adevăr, Bunăstare". Între timp, comentariul conține un mesaj ascuns, deoarece abrevierea A.C.A.B. vine din mediul britanic de închisoare și reprezintă "Toți polițiștii sînt nemernici". Ulterior, ea a devenit mai răspîndită și este folosit ca slogan în diverse mișcări politice stradale atît de dreapta, cît și de stînga. 


Cu toate acestea, Cavcaliuc a anunțat că "este foarte impresionat de numeroasele mesaje în sprijinul scopului său de a intra în politică".


Pînă nu demult, Gheorghe Cavcaliuc a fost șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție. Totuși, odată cu schimbarea puterii în țară, a anunțat că demisionează și intenționează să intre în politică. Fiind unul dintre cei mai odiosi ofițeri de poliție din Moldova, el a devenit în repetate rînduri eroul diferitor scandaluri – unele amuzante, iar altele mai puțin amuzante.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load