COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cei care au părăsit PDM ar fi primit 150-250 de mii de euro

Cei care au părăsit PDM ar fi primit 150-250 de mii de euro

Vicepreședintele PDM, Eugeniu Nichiforciuc, susține că deputații care au părăsit Partidul Democrat și au aderat la grupul Pro Moldova ar fi fost plătiți. „Se vorbește despre 150-250 de mii de euro, plus plata lunară de 5.000 de euro”, a declarat democratul în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

„Se vorbește în coridoare de sumele acordate deputaților care au plecat – 150-250 de mii de euro, plus plata lunară cîte 5.000 de euro. Grupul Pro Moldova oferă salarii membrilor de partid care părăsesc PDM. E vorba de 2.000 de euro pe lună. Așa vorbește lumea care pleacă”, a declarat Eugeniu Nichiforiuc.

Întrebat de unde bani pentru aceste plăți, democratul a spus: „Cred că deplasarea în Israel a fost reușită. Ieri dimineața, înainte de a semna acest acord cu PSRM, deputații noștri au primit mesaje, că nu fiți trădători, trebuie să faceți coaliție cu partidele de dreapta – Candu și Șor. Dl Candu și dl Șor încearcă să intervină și să distrugă partidul, să creeze o altă majoritate”.


Menționăm că vom reveni ulterior cu reacția grupului Pro Moldova.

Amintim că, în februarie 2020, un grup de deputați PDM, format din Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici, a anunțat că părăsește PDM și formează grupul Pro Moldova. La scurt timp, al șaptelea democrat, Gheorghe Brașovschi, s-a alăturat acestui grup.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load