X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cebotari: La sediul PDM se deschid sticle de șampanie

21 oct. 2019,, 00:29   Politică
11458 1

Candidatul Partidului Democrat (PDM) la șefia capitalei a făcut primele declarația după închiderea secțiilor de vot.

Vladimir Cebotari este de părere că ar obține rezultate mai bune în capitală dacă anterior formațiunea avea să administreze municipiul Chișinău. Cît ține de alegerile din alte localități din țară, candidatul PDM a declarat că: „pentru fiecare primar democrat care a trecut în primul tur noi deschidem o sticlă de șampanie”.

„Felicit Chișinăuienii pentru că s-a încheiat primul tur al alegerilor locale. Nu a fost o campanie ușoară. Urmează să respectăm decizia locuitorilor municipiului Chișinău. Tendinţele celor care iese în turul doi în capitală sînt destul de clare. Noi accedem oricum în Consiliul Municipal Chișinău și vom lupta pentru rezolvarea problemelor ce persistă în oraș”, a declarat Vladimir Cebotari.

Democraţii au anunţat şi că au cîştigat alegerile în 139 de localităţi.

De asemenea, candidatul democrat a adăugat că „Rezultatul preliminar pentru orașul Chișinău nu este mai jos decît cel din anul 2015. Odată cu introducere datelor din suburbii, rezultatul va crește. Noi niciodată nu am fost la conducerea municipiului Chișinău și nu am avut șansa să demonstrăm ce putem”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?