X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cebotari: Cei care se opun formării unei guvernări vor fi sancționați

28 feb. 2019,, 11:31   Politică
4735 10

Partidul Democrat din Moldova (PDM) nu exclude niciun scenariu, atunci cînd este vorba despre viitorul Parlament al Republicii Moldova.

Astfel, vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, afirmă că partidul este pregătit pentru a face coaliție cu ACUM, PSRM și PP Șor. Totuși, nu exclude scenariul privind alegeri anticipate. Democratul și-a exprimat convingerea că partidele care se opun formării unei guvernări vor fi taxați de alegători, în cazul unor alegeri anticipate.

„Noi nu excludem absolut nici un fel de opțiuni, toate opțiunile sînt pe masă, nu este nici o problemă și dacă cineva refuză să formeze sau să susțină guvernarea pentru oameni, atunci oamenii vor trebui să aprecieze din nou și va trebui probabil, din păcate, să pierdem timpul, să cauzăm daune, că asta este o daună, timp pierdut și multe proiecte nerealizate, dar vor trebui să aleagă din nou și avem noi mare încredere că-i vor sancționa pe cei care se opun și urmăresc interese foarte înguste. De aceea, este alegerea care trebuie să fie asumată de toți actorii politici. Noi sîntem mai mult pentru formarea unei guvernări, dar noi sîntem pregătiți și de absolut oricare scenariu”, a declarat Cebotari în cadrul unui interviu pentru radio Europa Liberă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?