Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ceban pledează pentru o coaliție cu blocul ACUM

21 oct. 2019,, 13:13   Politică
3200 1

Ion Ceban, care se va duela în turul doi al alegerilor pentru Primăria Chișinău cu Andrei Năstase, vrea coaliție cu Blocul ACUM.

Ceban spune că dacă devine primar, le oferă celor din Blocul ACUM două fotolii de viceprimar din cele patru și două funcții de pretor.

”Sînt gata să ofer funcția de președinte al Consiliului Municipal Chișinău celor din Blocul ACUM, ca să avem o balanță cît privește repartizarea puterilor”, a declarat Ion Ceban într-un briefing de presă.

Ion Ceban dă asigurări că este dispus să colaboreze cu toți consilierii din viitorul CMC, cu excepția celor care au probleme de integritate. De asemenea, a anunțat că are oferte și pentru alți foști candidați la Primăria Chișinău.

”Voi schimba organigrama și voi propune un nou departament de planificare urbană, care să fie condus de Victor Chironda, care se pricepe cel mai bine”.


Are o ofertă și pentru Octavian Țîcu. ”Propun domnului Țîcu sau echipei sale să preia conducerea noului departament al proiectelor investiționale care vin din România”, a subliniat Ion Ceban.

Ion Ceban a mai spus că își dorește în echipă oameni competenți și profesioniști, pentru a fi depășită criza economică și socială. Totodată, dacă în campania electorală dinaintea scrutinului de ieri, nu a participat la nicio dezbatere electorală, Ion Ceban a promis că în următoarele două săptămîni va merge la toate instituțiile media unde va fi invitat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?