Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ceban l-a pus la punct pe Sîrbu (VIDEO)

18 iun. 2019,, 11:38   Politică
11897 5

Vicepreședintele parlamentului, Ion Ceban, i-a pus punct de la tribuna parlamentului pe democrați.

În special, Ceban i-a răspuns deputatului PDM Sergiu Sîrbu, care a promis să transforme viața noii majorități parlamentare într-un "coșmar".

”Domnule Sîrbu, v-am văzut declarațiile despre "coșmar". Nu știu ce ați avut în vedere. Așteptăm o abordare profesională, nu un "coșmar", deoarece "coșmar" a fost pînă acum.

"Ceea în ce ați transformat instituțiile de stat – acesta este adevăratul coșmar", a spus el.

Ceban a fost, de asemenea, înfuriat de cinismul democraților, care toată săptămîna trecută și-a bătut joc de întreaga țară și de partenerii internaționali, ignorînd noua putere din țară și deciziile sale, iar astăzi a devenit brusc îngrijorată de lege.


”După ceea ce ați făcut săptămîna trecută, după ce ați pus sub semnul întrebării, în general, statul de drept, astăzi veniți și interpretați articole din regulamentul parlamentului. Aveți rușine? Uitați-vă la voi în oglindă! Nu vă place? Iar cînd ați insultat întreaga țară și partenerii internaționali - v-a plăcut? De aceea vă rugăm să fiți corecți și constructivi, așa cum ați promis, fără "coșmaruri" și să fiți ghidat de buchia legii, nu de opiniile personale", a concluzionat vicepreședintele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?