Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Ceban îl amenință cu judecata pe Chirtoacă (DOC)

1 mar. 2019,, 09:50   Politică
3459 1

Socialistul Ion Ceban a cerut de la activistul Mihail Bagas și fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, să dezmintă afirmațiile precum că el ar fi cerut bani de la constructori din Chișinău pentru a nu le crea impedimente.

În caz contrar, Ceban spune că îi va ataca în judecată, inițiind un proces judiciar privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale. Potrivit cererii prealabile expediate în adresa celor doi, Ceban cere și un prejudiciu moral de un leu, care potrivit lui, reprezintă valoarea cuvintelor acestora.

„Zilele astea și astăzi, unele „figuri” au lansat niște zvonuri în presă. Despre mine, proiectele de construcții din oraș și socialiști în general. Iară aceștia cînd sînt întrebați direct despre toate acuzațiile amăgitoare împotriva mea, fug „în tufișuri”. Cred, și repet cu această ocazie, că nu există aproape nimeni care a depus mai multe cereri și procese împotriva întregii mafii de construcție decît mine”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook. Tot acolo socialistul a publicat și textul celor două cereri prealabile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?