COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ceban, detalii despre vizita sa la Moscova și ce se va discuta

Ceban, detalii despre vizita sa la Moscova și ce se va discuta

Primarul general al capitalei Ion Ceban va face mîina o vizită la Moscova, pentru a se întîlni cu primarul Moscovei, Serghei Sobyanin.

Edilul, care a ajuns la cîrma capitalei de pe listele Partidului Socialiștilor a spus care ar fi proiectele ce urmează a fi discutate cu Sobyanin.

„Agenda o voi face publică mîine. Vom discutat proiecte comune care pot fi realizare în interesul chișinăuienilor. Avem nevoie de expertiză, de proiecte de infrastructură”, a declarat Ceban, transmite Noi.md cu referire la TV8.


Edilul a mai precizat de ce prima să vizită în calitate de primar o va face în Federația Rusă.

„Pentru că a fost prima invitație. Deja astăzi am, multe alte invitații. O să dăm curs tuturor invitațiilor, că avem ce discuta cu oamenii de peste hotare”, a spus Ion Ceban.

„– Din banii cui se fac aceste vizite? – Nu știu. De asta se ocupă direcția finanțe, direcția juridică. – Cîți bani sînt cheltuiți? – Idee nu am, sincer”, a mai precizat primarul.

Următoarea vizită în străinătate este programată pentru săptămîna viitoare. Edilul a refuzat să spună unde vă merge.

Săptămîna trecută și premierul Ion Chicu, fost consilier al președintelui Igor Dodon și prim-ministru Republicii Moldova a întreprins o vizită la Moscova, de unde s-a întors cu mai multe promisiuni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load