COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce spune PSRM despre dosarul penal inițiat de Procuratură

Ce spune PSRM despre dosarul penal inițiat de Procuratură

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au comentat anunțul Procuraturii Generale cu privire la inițierea unei cauze penale pentru finanțarea din exterior a partidului.

Socialistul Ion Ceban a declarat că sînt gata să prezinte toate probele necesare anchetei, numai că altor procurori, care nu vor fi controlați politic.

„Toate acțiunile Procuraturii trebuie să fie în cadrul legal. Nu trebuie să fie indicații la comanda unor oponenți politici și a guvernării care trebuie să plece în regim imediat. sîntem gata să prezentăm toate probele necesare pentru un proces judiciar liber, dar nu inițiat de procurori dintr-un oficiu anume”, a spus Ceban.


Precizăm că procurorii au inițiat cauza penală în baza înregistrărilor video pe care le-a făcut publice Partidul Democrat din cadrul negocierilor purtate de Igor Dodon cu Vlad Plahotniuc. Acolo socialistul vorbește despre faptul că ar fi primit bani din Rusia pentru PSRM. Ulterior, Dodon a spus că video este trucat, iar informațiile au fost scoase din context.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load