Ce spun democrații despre demisia lui Usatîi

Ce spun democrații despre demisia lui Usatîi

Deputat PD Sergiu Sîrbu a comentat astăzi acuzațiile aduse de Renato Usatîi la adresa lui Vlad Plahotniuc, notează Noi.md.


El s-a referit la acest subiect după ce Usatîi a declarat că în spatele „loviturilor” care i se aplică personal lui și partidului său ar sta Vlad Plahotniuc, învinuiri pe care Sîrbu le-a calificat drept nejustificate.


„Evident, dacă folosesc cuvîntul aberație, nu va spune nimic. Bălțiul se confruntă cu o criză profundă de mai mulți ani, iar astfel de declarații sînt determinate de profunda impotență de administrare a acestui oraș foarte important. Dacă ești incompetent, nu poți să dai vina pe altcineva”, a reacționat Sîrbu.


El a mai precizează că guvernarea salută orice abordări care vor duce la soluționarea crizei politice de la Bălți.


Totodată, Sîrbu a fost întrebat dacă este adevărat că Vlad Plahotniuc se va retrage din politică după ce PD va face o coaliție cu PSRM. El a dat de înțeles că acestea nu sînt decît dezinformări.


„Nu știu cît ar fi de corect să comentăm aceste declarații. Din punctul meu de vedere, din gura domnului Usatîi vin doar mesaje din partea serviciilor secrete de acolo unde se află acum Usatîi. Ne pare rău că se fac astfel de dezinformări”, a conchis Sîrbu.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load