Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce s-ar fi întîmplat dacă alianța cu ACUM ar fi dat greș: Răspunsul lui Dodon

28 iun. 2019,, 07:38   Politică
4778 4

Dacă coaliția dintre socialiști și Blocul ACUM ar fi dat greș, democrații ar fi băgat toată conducerea PSRM după gratii. Declarația a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4.

„Toți deputații ar fi avut dosare penale. Ne-ar fi distrus pe toți. Și pe noi, și pe Maia Sandu și Andrei Năstase. Pînă în toamnă nu am fi fost nimeni. Ar fi fost cîmp curat și din dreapta și din stînga. În Parlament ar fi fost Șor, Usatîi, nu mai știu cine. Creșteau niște unioști cu niște bănuți”, a spus șeful statului.

Totodată, Dodon a precizat că nu socialiștii au fost cei care au început acest război, iar mai departe toate acțiunile în acestă țară se vor desfășura conform legii. Mai mult, președintele a promis că nu vor fi dosare și procese de judecată închise, toate vor fi publice.

„Nu sînt procuror, nu sînt judecător, dar știu că în lumea modernă tot timpul rămîn urme. Noi avem consens cu Maia Sandu. Practic în fiecare zi discutăm, consultăm unele subiecte. Avem o conlucrare bun[ și nu vom ține partea nimănui. Noi vom monitoriza dacă cineva va încerca să preia afacerile, vom fi duri. Eu înțeleg că lucrurile sînt serioase și cu cei care transportă 2 tone de chihlimbar pe săptămînă. Cei de la vamă spun că nu știu, nu au observat. Ar fi bine să urmeze exemplul lui Vrabie toți funcționarii corupți”, a mai spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?