COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ce nu au putut împărți candidatul PDM și al blocului ACUM din Ștefan Vodă

Ce nu au putut împărți candidatul PDM și al blocului ACUM din Ștefan Vodă

Alegerile s-au sfîrșit în satul Feștelița din raionul Ștefan Vodă, dar concurența dintre cei doi candidați la funcția de primar, unul de la Partidul Democrat (PDM), care a ieșit învingător din primul tur, și altul de la Blocul ACUM, care a pierdut, nu s-a terminat.

Vorbim despre democratul Nicolae Tudoreanu și candidatul Blocului ACUM Alexandr Cernean. Ultimul, care este și profesor de coregrafie în sat, îl acuză pe primul de faptul că a închis Casa de Cultură din localitate și acum discipolii săi nu au unde să exerseze. La rîndul său, Nicolae Tudoreanu, care duminică a cîștigat un nou mandat de primar, zice că sala este ocupată doar temporar, or, acolo a fost amenajată secția de votare și a fost instalat mobilierul pentru funcționarii electorali și alegători.

Cernean zice că este în conflict cu primarul democrat deja de un an de zile: „Nu mai avem accesul nici pe scena Casei de Cultură, ni s-au luat și costumele, nu am fost invitați la spectacolele care au avut loc la Casa de Cultură”.


La rîndul său, democratul Tudoreanu zice că fostul său contracandidat este supărat că a pierdut alegerile și își face PR politic.

În urma alegerilor de duminica trecută, Nicolae Tudoreanu, de la PDM, a obținut un rezultat de 66%, iar Alexandr Cernean, de la ACUM, 33%.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load