Ce achiziții a făcut Parlamentul de la începutul lui 2018

Ce achiziții a făcut Parlamentul de la începutul lui 2018

De la începutul anului curent, Parlamentul R. Moldova a făcut cumpărături și a contractat servicii pentru 2018 de circa cinci milioane de lei.


Cel mai semnificativ contract, de 1,1 milioane de lei, instituția l-a semnat cu „System Capital Management” SRL pentru servicii de transport aerian. Aproape un milion de lei Parlamentul a alocat pentru servicii de reparație, deservire tehnică, materiale consumabile și piese de schimb pentru automobile, iar cazarea și deservirea delegațiilor oficiale a generat cheltuieli de peste 637 de mii de lei.


În 2018, Parlamentul R. Moldova semnat deja 44 de contracte de bază sau adiționale, în valoare totală de lei 4,9 milioane de lei. Cele mai bănoase contracte, Parlamentul le-a încheiat pentru a beneficia pe parcursul anului de servicii de transport aerian, servicii de reparație a automobilelor și servicii de cazare și deservire a delegațiilor.


La 21 februarie, Parlamentul a semnat un contract de 1 123 504 lei pentru servicii de transport aerian de  pasageri cu „System Capital Management” SRL, firma care deține agenția de turism Capital Tour. SRL-ul este administrat de Natalia Ivanov și are drept fondator pe Nicolai Meraji.


În afară de această achiziție, pînă la acest moment instituția a cumpărat bilete avia de încă 223 252 de lei de la „Perfect International” SRL, „Voyage Prestige” SRL, „AIR MOLDOVA” IS, „Aeropremier Tur” SRL și „Avigo Travel” SRL.


Aproape un milion de lei Parlamentul a alocat pentru servicii de reparație, deservire tehnică, materiale consumabile și piese de schimb pentru automobile. Un contract de 508 mii de lei a fost semnat cu „AUTOPROGRESIV-SERVICE” SRL, iar unul de 440 de mii de lei a fost încheiat cu „DAAC HERMES” SA.


Pentru livrarea în 2018 a apei potabile purificată plată și carbogazificată, instituția a contractat, în baza unei licitații publice, două firme: „C.C. AQUATRADE” SRL ( 359 000 de lei) și „WATER GROUP” SRL (120 000 de lei).


La 26 februarie a fost semnat un contract în valaore de 326 216 lei cu „EVENTICA GRUP” SRL pentru „servicii de iluminare, sunet, proiectare, ecran și decorul sălii”.


Cazarea și deservirea delegațiilor oficiale a generat cheltuieli de peste 637 de mii de lei. Cele mai importante contracte au fost semnate cu  Î.M. JOLLY ALON SA (360 000 de lei) și  Leogrand Hotel SRL (210 450 de lei). Un contract de 66 752 de lei a fost semnat cu IM LEUTIS SRL la 21 februarie.


Cu 172 440 de lei Parlamentul a cumpărat draperii de la IM „ELITA-CONSUM” SRL, iar de 53 de mii de lei  – covoare de la S.C. „CARPETA MD” SRL.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load