X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce a discutat președintele Moldovei cu ambasadorul Azerbaidjanului?

16 apr. 2020,, 18:45   Politică
2630 0

Președintele Moldovei, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Dursun oglu Osmanov, la inițiativa diplomatului, transmite Noi.md.

Părțile au discutat mai multe subiecte legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, dar au făcut și un schimb de opinii cu privire la pandemia care afectează întreaga lume.

Ambasadorul azer a menționat că urmărește cu atenție modul în care acționează autoritățile statului și apreciază măsurile întreprinse de conducerea de vîrf a țării în lupta cu virusul de tip nou COVID-19.

În context, Gudsi Dursun oglu Osmanov a comunicat că în aceste clipe de grea încercare diaspora azeră este alături de poporul moldovenesc și este dispusă să ofere sprijin conducerii țării noastre în realizarea proiectelor sociale, lansate de Președintele Republicii Moldova.

Igor Dodon a mulțumit părții azere pentru deschidere și solidaritate. El a subliniat că această criză cu care se confruntă întreg mapamondul va putea fi depășită doar prin eforturi comune.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?