Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cavcaliuc și Harunjen sînt așteptați la Parlament

20 sep. 2019,, 09:35   Politică
3064 0

Ex-procurorul General, Eduard Harunjen, ex-directorul interimar al SPPS, Anatolie Golea, președintele Asociației Procurorilor, Alexandru Cladco, directorul ÎP „Moldpres”, Andrei Volentir și directorul TV al Companiei Teleradio Moldova, Ecaterina Stratan, sînt așteptați, astăzi, la audieri în cadrul Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional.

La ședință trebuie să se prezinte și ex-șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și ex-prim adjunctul Inspectoratului General de Carabinieri, Mihail Ciubaciuc, transmite unimedia.info.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, președinte al Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor privind tentativa de puci anticonstituțional a Partidului Democrat, realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Cei vizați au primit invitații oficiale pentru a se prezenta la audieri.

Ședința Comisiei va avea loc astăzi, cu începere de la ora 10:00, în incinta Parlamentului.

Unimedia reamintește că, la 18 iunie, Parlamentul adecis crearea Comisiei de anchetă pentru elucidarea tutror circumstanțelor de fapt și de drept privind tentativa de puci anticonstituțional a Partidului Democrat realizată prin intermediul Curții Constituționale și a Procuraturii Generale. Aceasta este formată din 7 deputați, în frunte cu Mihai Popșoi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?