Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3998

Cavcaliuc și-a luat rămas bun astăzi de la colegii de breaslă

17 iun. 2019,, 09:50   Politică
3526 0

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, și-a luat, în această dimineață, rămas bun de la colegii de breaslă, după ce a anunțat că pleacă din funcție.

Pe pagina sa de Facebook, acesta a transmis polițiștilor un mesaj, urînd succes noii conduceri și noii guvernări, acesta le-a comunicat foștilor colegi că dacă nu se vor regăsi în poliție, sînt „așteptați și bineveniți” în echipa sa.

„Și dacă voi, sau subalternii voștri, nu vă veți regăsi în poliție din diferite motive, să știți că sînteți așteptați și bineveniți în echipa mea, ca să continuăm să construim o Moldovă liberă și prosperă, așa cum o așteaptă de la noi oamenii”, zice Cavcaliuc, care a anunțat anterior că își va lansa un partid politic.

„Plec din poliție, dar voi fi în continuare alături de voi și cetățenii Republicii Moldova! Vă promit să îmi depun toate capacitățile și experiența pentru a construi o formațiune politică pentru oameni și țara noastră”, a mai scris fostul adjunct IGP.

În postarea făcută pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc și-a enumerat activitățile și proiectele pe care le-a desfășurat fiind în funcție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?