TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cavcaliuc și-a luat rămas bun astăzi de la colegii de breaslă

Cavcaliuc și-a luat rămas bun astăzi de la colegii de breaslă

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, și-a luat, în această dimineață, rămas bun de la colegii de breaslă, după ce a anunțat că pleacă din funcție.


Pe pagina sa de Facebook, acesta a transmis polițiștilor un mesaj, urînd succes noii conduceri și noii guvernări, acesta le-a comunicat foștilor colegi că dacă nu se vor regăsi în poliție, sînt „așteptați și bineveniți” în echipa sa.


„Și dacă voi, sau subalternii voștri, nu vă veți regăsi în poliție din diferite motive, să știți că sînteți așteptați și bineveniți în echipa mea, ca să continuăm să construim o Moldovă liberă și prosperă, așa cum o așteaptă de la noi oamenii”, zice Cavcaliuc, care a anunțat anterior că își va lansa un partid politic.


„Plec din poliție, dar voi fi în continuare alături de voi și cetățenii Republicii Moldova! Vă promit să îmi depun toate capacitățile și experiența pentru a construi o formațiune politică pentru oameni și țara noastră”, a mai scris fostul adjunct IGP.


În postarea făcută pe Facebook, Gheorghe Cavcaliuc și-a enumerat activitățile și proiectele pe care le-a desfășurat fiind în funcție.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load