X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cavcaliuc cere ajutorul internauților pentru a-și găsi denumire de partid

19 iun. 2019,, 12:44   Politică
3941 6

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție Gheorghe Cavcaliuc, care a anunțat recent că își va lansa propriul partid, a cerut ajutorul internauților pentru identificarea unei denumiri.

Potrivit lui Cavcaliuc, denumirea partidului său trebuie să inspire încredere fiecărui cetățean.

„Vă rog să îmi scrieți care ar fi cea mai potrivită denumire pentru un nou partid politic în Republica Moldova, care ar fi cuvintele cheie cu care ne-am identifica, care v-ar reprezenta și v-ar insufla încredere pentru fiecare cetățean al țării noastre? Denumirea să sune în așa fel încît, pronunțînd să se regăsească fiecare din voi și să fie încrezător ca, susținînd și promovînd, acest partid își promovează viitorul său, al familiei, al țării și al urmașilor urmașilor noștri!”, a scris Cavcaliuc pe o rețea de socializare.

El a mărturisit că a decis să intre în politică, la îndemnul susținătorilor săi.

„Acest pas nu a fost deloc ușor pentru mine, să renunț la cei peste 19 ani de activitate în cadrul Poliției Naționale și am considerat că trebuie să mă împărtășesc cu voi, cei care mereu mi-ați oferit un punct de vedere. Îmi doresc ca acest nou proiect să aducă prosperarea țării noastre, dar în mod special a fiecăruia dintre voi”, a spus Gheorghe Cavcaliuc.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?