COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Carp și Litvinenco au comentat plîngerea depusă de Tauber la poliție

Carp și Litvinenco au comentat plîngerea depusă de Tauber la poliție

Plîngerea la poliție nu îi sperie. Deputații ACUM Lilian Carp și Sergiu Litvinenco nu-și vor cere scuze de la deputata Partidului Șor, Marina Tauber, după ce politiciana a anunțat că a depus o plîngere la poliție pe numele lor. Tauber însă nu disperă. Deputata spune că va aștepta „reacția organelor competente”.

Deputatul Lilian Carp a spus că nu-și va cere scuze de la Tauber. „Doamna este penală și trebuie să răspundă, niciodată nu-mi voi cere scuze de la hoți”, a declarat deputatul, scrie agora.md.

Nici colegul său nu-și va cere scuze de la Marina Tauber. „Nu comentez declarațiile unor hoți ordinari”, a fost reacția lui Sergiu Litvinenco.


Amintim că miercuri, pe 14 august, Tauber a cerut Poliției să constate faptele de injurie și calomnie și să-l tragă la răspundere contravențională pe Sergiu Litvinenco. Ea a solicitat și dezmințire de la colegul său din Legislativ.

Mai devreme, Tauber a depus o altă plîngere la Poliție pe numele deputatului ACUM Lilian Carp, cerîndu-i scuze publice. Asta după ce, la ședința Parlamentului din 26 iulie, parlamentarul a numit-o „hoață”, cerîndu-i să întoarcă banii furați.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load