X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Carp reacționează după ce Marina Tauber l-a acționat în judecată

13 aug. 2019,, 16:40   Politică
3884 4

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Lilian Carp, pare să nu fie deranjat de faptul că Marina Tauber, colega sa din Parlament, l-a atacat în judecată pentru „calomnie”.

„Spuneți-i să-și cumpere printer ca să scoată raportul Kroll”, a comentat Lilian Carp pentru Ziarul Național gestul Marinei Tauber, numele căreia figurează în raportul companiei care încearcă să dea de urma banilor furați din sistemul bancar al R. Moldova.

Marina Tauber s-a arătat deranjată de declarațiile lui Lilian Carp din ședința Parlamentului de pe 26 iulie curent.

„Ai furat și o să stai închisă. Pușcărabilo! A furat cinci milioane și are tupeu. Hoțoaioco!”, i-a transmis atunci Marinei Tauber deputatul Carp.

„Statutul unei persoane și comportamentul său în societate sînt lucruri interdependente. Din păcate, unii dintre colegii mei deputați nu știu măcar ce înseamnă bunul-simț și respectul reciproc. Aici mă refer la domnul deputat Lilian Carp, care m-a atacat verbal la ședința Parlamentului din 26 iulie, m-a calomniat, folosind un limbaj care nici pe departe nu corespunde statutului de ales al poporului”, și-a argumentat cererea din instanță Tauber.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?