Candu spune cu ce s-a ocupat la Washington

Candu spune cu ce s-a ocupat la Washington

Andrian Candu a declarat că la Washington a purtat numeroase discuții cu partenerii americani, pentru că existau multe întrebări în legătură cu criza politică din Moldova.


"Am avut discuții cu partenerii noștri. PDM-ul are relații bune cu partidele cu care acesta a colaborat mai mulți ani, atît cu Partidul Democrat din SUA, cît și cu Partidul Republican, transmite point.md.


Vizita întreprinsă a fost în legătură cu situația actuală de criză. Au existat foarte multe întrebări. Comunicarea prin poștă sau prin telefon nu reflectă întotdeauna complexitatea acelei situații, în care se afla şi se află Republica Moldova. La sugestia unor parteneri, am plecat la Washington, pentru a purta discuţii, inclusiv despre ce s-a întîmplat, despre soluțiile posibile și situația, în general", a spus Andrian Candu în cadrul emisiunii „In PROfunzime de la ProTV.


Politicianul a răspuns la întrebarea de la cine a parvenit ideea plecării Partidului Democrat din Moldova în opoziție, astfel:


"Plecarea PDM-ului în opoziție nu a fost o chestiune, care să fi fost propusă sau cerută. Acest lucru este normal în condițiile în care procesele democratice sînt respectate. Partidele vin şi pleacă de la putere. Acest lucru este normal". 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load