COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Candu, Șor și Usatîi scot în stradă combatanții. Cu ce scop

 Candu, Șor și Usatîi scot în stradă combatanții. Cu ce scop

Candu, Șor și Usatîi scot în stradă combatanții pentru a pune presiune pe Maia Sandu. Pe Facebook este repartizat un anunț al unui grup de combatanți, care îndeamnă oamenii să iasă mîine la protest, la 9.30, în fața Parlamentului.

Nu se precizează motivul protestului transmite evenimentul.md.

Surse din cadrul Pro Moldova au comunicat că protestul este organizat de către trei forțe politice, pentru a pune presiune pe Maia Sandu, ca deputații PAS să semneze, joi, proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu.


Sursa citată a precizat că, la mobilizarea combatanților, dar și a unui grup de sportivi, sînt implicate partidele Pro Moldova, Partidul Șor și Partidul Nostru. Din mai multe raioane ale țării sînt rezervate autobuze, care vor transporta, organizat, oameni la protest.

Prioritar, sînt adunați protestatari din raioanele Orhei, Căușeni, Nisporeni, Leova, Cahul, Drochia, dar și din orașele Bălți și Chișinău. Se mizează că vor fi cel puțin 400-500 de persoane, care vor cere demisia Guvernului Chicu, dar și demisia președintelui, Igor Dodon.

În scenariul protestatarilor, spune sursa citată, este și întîmpinarea deputaților la intrarea în Parlament, în special a celor de la PAS, cu îndemnul să semneze moțiunea și să voteze demiterea guvernului.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load