COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Candu și Șor au un singur scop – să scape de dosarele penale, opinie

Candu și Șor au un singur scop – să scape de dosarele penale, opinie

„Acum, toți joacă pe regulile dlui Candu și dlui Șor care au un singur scop – să scape de dosarele penale sau de un proces relativ rapid și dramatic pentru ei în instanțele moldovenești”. De această părere este fostul premier Ion Sturza, iar opinia a fost exprimată într-un interviu pentru radio Europa Liberă.

Opinia lui Sturza este susținută de mai mulți politicieni și analiști politic, care au declarat că grupul PROMoldova și PP „ȘOR” cumpără deputații democrați pentru a distruge majoritatea parlamentară și a da jos Guvernul Chicu. Așa, fostul ambasador al Republicii Moldova la ONU, Vlad Lupan, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă, că scoaterea la rampă a grupului PRO Moldova, condus de Andrian Candu, ascunde interesul concret al nașului său, Vlad Plahotniuc, de a scăpa de pușcărie.

“Plahotniuc are interesele sale, el vrea să se asigure că orice guvern din Republica Moldova nu-l va incrimina și nu-l va pune după gratii, așa cum l-a pus el pe Filat. Bine, motivat l-a pus, dar trebuiau să se așeze împreună. Acum, acesta-i interesul lui Plahotniuc”, a declarat Vlad Lupan.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load