TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Candu și Sîrbu apar într-o fotografie alături de fostul proprietar al Avia Invest

Candu și Sîrbu apar într-o fotografie alături de fostul proprietar al Avia Invest

Deputații Partidului Democrat din Moldova, Sergiu Sîrbu și Andrian Candu, apar într-o fotografie alături de omul de afaceri Nathaniel Rothschild, fostul proprietar al Avia-Invest, compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

Fotografia a apărut recent în spațiul public. Deocamdată nu cunoaștem circumstanțele în care a avut loc întîlnirea dintre cei trei.


Democratul Sergiu Sîrbu a confirmat existența fotografiei și faptul că a avut loc o astfel de întîlnire. Deputatul, însă, a refuzat să dea detalii despre locul, timpul și contextul în care a avut loc întîlnirea.

„Nu a fost nimic conspiraționist. Deocamdată nu o să comentez imaginea, dar o voi face la timpul potrivit”, a spus pentru agora.md deputatul PD.

Acordul prin care NR Investments Ltd achiziționa 95% din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău a fost încheiat la 19 august curent între reprezentanții Avia Invest LLC și miliardarul, Nat Rothschild.

Iar la sfîrșitul lunii decembrie, compania deținută de miliardarul, Nat Rothschild, anunța oficial că renunță la cele 95% din compania concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău.

La 23 decembrie, miliardarul rus Andrei Goncearenko devine oficial noul beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest”, care deține majoritatea acțiunilor „Avia Invest”.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load