Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Candu, mesaj subtil pentru Sandu: Ministerul Educației a fost condus prost

6 feb. 2018,, 18:15   Politică
2867 9

Ministerul Educației a fost pînă în prezent condus de oameni neprofesioniști, a declarat spicherul Andrian Candu astăzi, în urma ședinței comune Parlament-Guvern, notează Noi.md.

Remarca a fost făcută de Candu în contextul discuțiilor despre greșelile depistate în manualele școlare de către conducerea Ministerului Educației.

„Am să vă spun pe șleau! Am avut la minister miniștri foarte răi din punctul de vedere al managementului și calităților profesionale, ceea ce a dus la slăbirea capacităților Ministerului Educației. În sfîrșit, avem un ministru care, sperăm, va reuși să aducă profesionalismul la nivelul care se cuvine și va readuce Ministerul Educației în albia normalității”, a spus Candu.

El a mai menționat că situația din domeniul educației va fi examinată plenar în cadrul unor audieri publice la Parlament.


„Codul educației deja are o perioadă de timp de cînd este implementat. Vom organiza audieri pentru a vedea care au fost rezultatele”, a adăugat Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?