TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Candu anunță cine o va înlocui pe Drăguțanu în Parlament

Candu anunță cine o va înlocui pe Drăguțanu în Parlament

Fostul vicepreședinte al Partidului Democrat (PD), Andrian Candu, recunoaște că unii membri ai echipei vor părăsi formațiunea și se vor regăsi în unele partide de la guvernare, însă asta nu înseamnă „divizarea” fostului partid de guvernămînt.


„O doamnă pleacă, o doamnă vine. Doamna Drăguţanu nu este membru de partid. Și-a încercat forța în viața politică, dar şi-a dat seama că, în calitate de om de afaceri, nu s-a adaptat şi a decis să revină la activitatea precedentă. Va fi înlocuită de Ruxanda Glavan, fost ministru, care a avut o contribuție mare în campanie.


Deci, nu mă aștept la plecări care să presupună nemulțumire, trădare de la membrii dedicați. Pot pleca doar cei oportuniști, care au fost în alte partide şi, hop, au venit în PD. Ei se vor duce în altă parte, dar nu ei sunt miezul echipei. Avem oameni deosebiți”, a declarat Candu, în cadrul unei emisiuni de la Prime TV.


Acesta l-a lăudat pe fostul ministru de Interne, deputatul Alexandru Jizdan, care ar putea să se regăsească în conducerea PD după Congresul din 7 septembrie.


„Am avut o revelație la Consiliul PD. Mie mi-a plăcut rolul, discursul lui Alexandru Jizdan pe care îl consideram militar. Dar la Consiliu a avut un discurs bun și ar trebuie să-şi asume un rol mai mare în PD, chiar de conducere. Avem primari de 15-20 de ani, votați mereu… Ei nu sunt oportuniști, ei sunt loiali PD. PD va avea succes prin prisma acestor primari”, a precizat Candu.


De asemenea, acesta a transmis un mesaj și alegătorilor. „Cei care ne-au votat să nu regrete, căci PD va urma agenda cetățenilor, chiar dacă nu ne ascultă guvernarea. Vom pune presiune zilnic pe guvernare, vom fi tari să ducem pînă la urmă scopurile".


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load