Candu a pregătit în SUA terenul pentru plecarea sigură și confortabilă a lui Plahotniuc?

Candu a pregătit în SUA terenul pentru plecarea sigură și confortabilă a lui Plahotniuc?

Potrivit informațiilor oferite de presa moldovenească, fostul președinte al Parlamentului Moldovei, vicepreședintele Partidului Democrat, Andrian Candu, a zburat la Washinton, în săptămîna din 10 iunie.


Comentarii oficiale ale reprezentanților Partidului Democrat nu au putut fi obținute.


Astăzi,  www.noi.md a obţinut informația cum că fostul președinte al Parlamentului Republicii Moldova a zburat în Statele Unite ale Americii, pentru a pregăti o "pistă de rezervă" pentru șeful său de partid, ruda sa, Vladimir Plahotniuc.


Informaţia în cauză a fost comunicată de surse care au dorit să le fie păstrat anonimatul. Acestea au menționat că Vladimir Plahotniuc se află, cel mai probabil, în Miami.


De remarcat faptul că fostul premier Ion Sturza a declarat că fostul lider al Partidului Democrat se află acum în Statele Unite ale Americii. Anterior, Andrian Candu a declarat că s-a întîlnit cu Vladimir Plahotniuc la Londra, menționînd că "dumnealui călătoreşte, dar că se află într-un loc sigur".


Andrian Candu a spus, de asemenea, că la "Washington a purtat discuții cu partenerii americani, pentru că au fost multe întrebări, legate de criza politică din Moldova"


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load