COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Batrîncea îl acuză pe Reniță de contrabandă: "Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările în România"

Batrîncea îl acuză pe Reniță de contrabandă: "Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările în România"

Vlad Batrîncea va sesiza Procuratura Generală despre schemele de contrabandă, în care a fost implicat deputatul Iurie Reniță.

Reniță este persoana, pentru care Vlad Plahotniuc este Președinte. Anume așa se explică faptul că deputatul Iurie Reniță a ieșit cu mai multe atacuri la adresa lui Igor Dodon, atunci când Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că Plahotniuc este principalul beneficiar al furtului miliardului. Declarația a fost făcută de socialistul Vlad Batrîncea, în plenul Parlamentului.

„Prin cine a putut transmite Plahotniuc de peste ocean, această informație? Prin persoană de încredere”, spune Batrîncea.


Deputatul PSRM a explicat și legătură dintre fostul lider al PDM, Vlad Plahotniuc și Iurie Reniță.

“Domnule Reniță, mîine fiți atent la interpelarea pe care o fac la adresa Procuraturi Generale. Să explicați cît de bine s-au vîndut țigările Winston în România și cum dvs în poziția de ambasadorul lui Plahotniuc în România ați fost om de legătură la contrabandă”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputatul PSRM a mai precizat că atunci discursurile despre reputație reproșabilă pot fi ținute doar de oamenii cu reputație reproșabilă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load