COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Avocații lui Platon vor să verifice dacă clientul lor nu a fost rănit

Avocații lui Platon vor să verifice dacă clientul lor nu a fost rănit

Avocații lui Veaceslav Platon anunță că merg astăzi la Penitenciarul nr. 13 și spun că nu vor pleca de acolo pînă se vor asigura că deținutul este viu și nu i-au fost cauzate leziuni corporale.

De asemenea, avocații spun că nu cred în dezmințirea publicată de Administrația Națională a Penitenciarelor prin care spun că informația legată de posibila înjunghiere a lui Veaceslav Platon este eronată.

Ieri unul dintre avocații lui Veaceslav Platon, Alexandru Bodnariuc, afirma că a fost anunțat de rudele clientului său că acesta ar fi fost înjunghiat, în penitenciar. Contactat de TV8, avocatul a spus că a mers la Penitenciarul nr. 13 să obțină o întrevedere cu clientul său, dar nu i s-a permis accesul. Mai mult, medicul din închisoare nu răspunde la întrebările avocaților dacă Platon e viu și în ce stare se află.

Ulterior, Administrația Națională a Penitenciarelor a negat această informație, meționînd că este eronată. „În Penitenciarul nr. 13, unde se află deținutul, nu au avut loc incidentele de natura menționată, ca atare nici condiția fizică a deținutului nu a avut de suferit”, se menționează într-un comunicat de la ANP.


Veaceslav Platon a fost condamnat definitiv la 18 ani de pușcărie în dosarul privind fraudele de la BEM. În același timp, Curtea de Apel l-a condamnat la încă 25 de ani de pușcărie în dosarul companiilor de asigurări și coruperea mascaților de la Pantera. Acesta s-a declarat, de fiecare dată, nevinovat.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load