Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Autoritățile transnistrene au negat implicarea în procesul de fraudare electorală în Moldova

24 feb. 2019,, 16:50   Politică
3453 1

Autoritățile transnistrene nu au legătură cu posibilele cazuri de falsificare a alegerilor în Moldova, deoarece nu participă la acestea.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat corespondentului TASS de către vice-președintele Consiliului Suprem (parlamentul) al Republicii Moldovenești Nistrene nerecunoscute, Galina Antiufeeva.

Așa ea a comentat plîngerile înregistrate la CEC din partea opoziției moldoveneşti privind transportul organizat al alegătorilor transnistreni la secțiile de votare din Moldova, transmite Noi.md.

Transnistria îşi are propriul parlament, nu participăm oficial la alegerile din Moldova vecină, nu am deschis secții de votare pe teritoriul nostru, dar avem cetățeni care au pașapoarte moldovenești și au dreptul de a alege parlamentul unei țări învecinate. Am dat dovadă de respect faţă de solicitarea conducerii moldoveneşti de a nu-i împiedica să participe la votare. În ceea ce privește acuzațiile de fraudă, venite din partea unor partide moldovenești, autoritățile transnistrene nu au nici o atribuţie la această situaţie", a spus Galina Antiufeeva.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?